Tauri-wow Independence guild forumja


  Gaerys - Draenei - Death Knight

  Share
  avatar
  Guest
  Vendég

  Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Guest on Csüt. Aug. 04 2011, 01:13

  Üdv!

  A karakterem neve Gaerys. Draenei Death Knight(+hit miatt pakolható vagyok raiden Very Happy ). Main: Blood talenten tankolok. Off: Dual-Froston DPS-elek. A Main Gearem jelenleg 4326 GS-en áll.

  Szeretni, nem szeretni, teljes mértékben érdektelen TGF szempontból. Senki sem szeret Guildből kilépni, mert azokat az embereket, akiket megszokott egy adott időkeret óta, azoktól búcsút kell vennie. A hatékonyság, előrehaladottság miatt vagyunk kénytelenek guildet váltani. Viszonylag pontos vagyok, jó kommunikációs készséggel rendelkezem.
  Céljaim, közé tartozik, hogy egy határozott, aktív Guild tagja legyek, aminek a következménye a jó szórakozás (számomra legalábbis), és a Loot. Hiába mondja mindenki a reklámszöveget, hogy nem kell neki a loot, az bizony elég fontos. Mindazonáltal mivel a rendszeretek DKP, és bizonyára el vagytok vele úszva, így nem hiszem, hogy potyogna valami. Ám a lényeg mindig a tökéletes raidre való törekvés lenne, sosem a loot. Az másodlagos mindössze.
  Raid tapasztalataimról csupán annyit, hogy 2 évet játszottam Bloodscalpon, allis klánok között váltakozva. Hamar átkerültem tört szerverekre, és végül itt kötöttem ki, Taurin. Előző Guildjeim sajnos névtelenül eltűntek a semmiben, de a régi eredetis dolgokat vallom még mindig. (Kitartás, fegyelem, győzelem)
  Pontos raid időpontokat szeretem, mert arra mindenképp fel tudok jönni. Egyetemista vagyok, és mellette dolgozom is. Ezért egész nap nem tudok online lenni. De az előre meghatározott, és betartott raid időpontokra feltétlenül fel tudok jönni.

  A szokásos kérdéseken átlépve, hozzátenném, hogy akkor érzem jól magam egy klánban, ha lemennek gyorsan és probléma mentesen a raidek. Ennek függvénye ugye az AFK mentesség, a Buffok/Flask/Poti/Scroll azonnali feltétele, megléte. Taktika magyarázás nélkül, wipe mentesen végezni, hogy aztán lehessen mást is csinálni. Twisted Evil
  avatar
  Trájk
  Admin
  Admin

  Posts : 45
  Join date : 2011. Apr. 13.

  Re: Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Trájk on Csüt. Aug. 04 2011, 01:21

  Meggyőző szép TGF, végre részletezéssel és saját gondolatokkal. Állandó tankolási lehetőséget nem garantálhatunk, de mindenképpen tesztelésre kerül a tankskilled is. Geared nem éri el a minimumot, de a személyiséged ellensúlyozza ezt. És mivel szép részletesen írtál, a DKPról: az egyenlőség nevében TOC bekerülésével mindenki DKPját 500ra tettük és előlről kezdődik a gyűjtés.
  avatar
  Trájk
  Admin
  Admin

  Posts : 45
  Join date : 2011. Apr. 13.

  Re: Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Trájk on Csüt. Aug. 04 2011, 01:22

  hja igen TGF elfogadva!
  avatar
  Lehikex
  azt hiszi hogy aktiv
  azt hiszi hogy aktiv

  Posts : 72
  Join date : 2009. Aug. 02.
  Age : 28
  Location : Marosvásárhely

  Re: Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Lehikex on Csüt. Aug. 04 2011, 01:23

  Yippi!!! egy offtank Very Happy, eltulajdonithatom? Very Happy


  _________________

  avatar
  Lyrah
  peon
  peon

  Posts : 4
  Join date : 2011. Jan. 03.

  Re: Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Lyrah on Csüt. Aug. 04 2011, 09:55

  Én vele íratom meg az új önéletrajzom -.-

  Ajánlott tartalom

  Re: Gaerys - Draenei - Death Knight

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Jan. 21 2019, 18:23