Tauri-wow Independence guild forumja


  Lizarrd - NightElf - Discipline Priest

  Share
  avatar
  Lizard
  Vendég

  Lizarrd - NightElf - Discipline Priest

  Témanyitás by Lizard on Csüt. Aug. 04 2011, 02:18

  - Lizarrd: Discipline Priest GS:4605

  - Azért szeretnék a guildetekbe jönni mert szeretnék egy jó hangulatú társaságba kerülni.
  - Több indok is van miért vállaszatok engem. Nagyon aktív vagyok, karakteremhez teljes mértékben értek, gyorsan tanulok, segítőkész vagyok és nem rettenek meg az egész éjszakás tryolásoktól sem Very Happy
  - Szeretnék elhelyezkedni egy olyan guildben ahol jó tudom érezni magam és jelenlétemmel segíteni tudom csapat társaimat
  - Nax,EoE,OS-t ütöttem minden bosst. Ulduar Yogg-Saron kivételével minden tauris taktika megy, yogg-saront csak elméletben tudom Very Happy Toc: Minden bosst ütöttem már Anub kivételével, mivel még nincs is bent Very Happy
  - Pár éve a "The Shades of a Universe" ben kezdtem WoW-os karrierem ahonnan sajnos ki kellett lépnem inaktivitásom miatt /munkahely miatt nem tudtam raideken részt venni, azóta már nem dolgozok ott és aktívan részt tudok venni bármilyen raiden/eventen /.
  Ezután voltam baráti társasággal alakított guildekben / Never Grows Up, Dirty Fantasy/, ezek a guildek létszám és inaktivitás miatt felbomlottak.
  Azóta jártam a Heaven és a Sons of ThE Darkness nevű guildekben, mind 2 guildből a hangulat és hozzá nem értés miatt jöttem el.
  Jelenleg a Flare of The Heavens guild Újonca vagyok, sajnos itt nem tudok érvényesülni mivel újoncként nem sikerül raidekre bekerülnöm, az átlag 40+ online fő mellett.
  Jelenleg "Nyári Szüneten" vagyok, mivel gimi után egy évet kihagytam és azalatt dolgoztam, szeptembertől újra suliba fogok járni, de az esti raidekre mindig hazatudok érni.

  Előre is köszi a választ/válaszokat
  avatar
  Trájk
  Admin
  Admin

  Posts : 45
  Join date : 2011. Apr. 13.

  Re: Lizarrd - NightElf - Discipline Priest

  Témanyitás by Trájk on Csüt. Aug. 04 2011, 02:26

  TGF elutasítva, oka: tárgytalanná vált!

   Pontos idő: Hétf. Jan. 21 2019, 19:58